Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

MetaTrader 4 voor iPad

Ervaar bij Admiral Markets het gemak van handelen vanaf je iPad. Met de uitgebreide mogelijkheden van MetaTrader 4 voor iPad benader je de ervaring en functionaliteiten van de desktop versie.

Mogelijkheden MT4 voor iPad

Met MetaTrader 4 voor iPad beschik je over veel voordelen en praktische mogelijkheden. Ben je van plan om het grootste deel van je orders mobiel te doen? Met deze applicatie kun je gebruik maken van:

 • Realtime koersen
 • Grafieken en technische analyse
 • 1-Click Trading
 • Persoonlijke instellingen
 • Meerdere type trendlijnen
 • Nog veel meer!

MetaTrader4foriPad.uk-mt4-for-ipad-features-img-1-alt?

Ben je fan van candlesticks? Met MT4 voor iPad kan dit type grafiek gemakkelijk worden ingesteld, wat bijvoorbeeld niet mogelijk is bij MT4 voor Android.

MetaTrader 4 voor iPad nader bekeken

De MetaTrader 4 voor iPad app beschikt ook over een groot aantal technische indicatoren, zeer handig voor uitgebreide technische analyse op het grote scherm van de iPad.

MT4 voor iPad: Toevoegen indicator scherm

Op bovenstaande afbeelding zie je hoe indicatoren en oscillatoren op de iPad kunnen worden toegevoegd. Er is nog geen ondersteuning voor gepersonaliseerde indicatoren, echter kun je wel profiteren van een vergelijkbaar aantal tijdframes als bij de desktop versie.

Installeer MetaTrader 4 voor iPad

Ga naar de Apple App Store en zoek op `Admiral Markets MT4`. Er is ook een niet Admiral Markets versie van het platform verkrijgbaar, echter is het dan lastiger om de juiste servers in te stellen. Installeer de laatste versie op de iPad.

Na het installeren van de app zal bij het openen het volgende scherm te zien zijn:

MT4 voor iPad: vinden van broker

Kies de server zoals aangegeven in de originele email die je hebt ontvangen bij het openen van de (demo/live) rekening. Gebruik je huidige gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je nog geen rekening? Klik dan op onderstaande link om er één te openen, dit kost slechts enkele minuten.

MetaTrader 4 rekening openen

MT4 iPad starten

Klik op onderstaande App Store button om direct de Admiral Markets versie voor iPad te downloaden.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.