Risico waarschuwing: Forex en CFD`s zijn hefboomproducten en brengen daardoor een hoog risico met zich mee. Mogelijk verlies kan de inleg overschrijden. Zorg ervoor dat je de risico`s in kwestie volledig begrijpt alvorens te beginnen met handelen. Lees hier de volledige risicobepaling. Tevens wordt u geadviseerd om de Basis informatie Documenten te bestuderen om de aard, risico`s, kosten, potentiële winsten en verliezen van producten te begrijpen die door ons worden aangeboden.

Rekeningen

Admiral Markets biedt de beste handelscondities; supersnelle orderuitvoering, concurrerende prijzen en uitgebreide handelssoftware. Selecteer een rekening en begin vandaag nog met handelen!

Kies handelsvoorwaarden


Opmerkingen

  1. Voorwaarden voor CFDs op edelmetalen, indices, aandelen, obligaties en cryptocurrencies zijn beschikbaar in  contractvoorwaarden.
  2. De hefboom voor valutaparen en CFD`s zijn afhankelijk van de onderliggende waarde en is gebaseerd op het volgende schema  Margevereisten.
  3. De hefboom voor valutaparen en CFD`s zijn afhankelijk van de onderliggende waarde en is gebaseerd op het volgende schema  Margevereisten.
  4. De commissie voor een volledige trade (roundturn: open en sluiten) geldt tweemaal. De volledige afrekening vindt plaats bij het openen van de positie. Zie ook de  commissie rekenvoorbeelden.
  5. De commissie is aangegeven voor een single-sided trade en wordt berekent over een `per transactie` basis, dat wil zeggen telkens wanneer een asset is gekocht of verkocht. Lees de volledige informatie over commissie tarieven en minimum commissies in de contractvoorwaarden en voorbeelden commissie berekeningen vindt u bij commissies.

  1. Rekening openen Aanmelden voor het klantenportaal, rekening keuze maken, en deze online openen.
  2. Kapitaal storten Kies een betaalmethode in de `kassa` van het klantenportaal. Controleer het rekeningsaldo.
  3. Start Trading Download en installeer het MetaTrader platform, en krijg direct toegang tot de markt.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.