Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Rekeningen

Admiral Markets biedt de beste handelscondities; supersnelle orderuitvoering, concurrerende prijzen en uitgebreide handelssoftware. Selecteer een rekening en begin vandaag nog met handelen!

Kies handelsvoorwaarden


Opmerkingen

 1. Voorwaarden voor CFDs op edelmetalen, indices, aandelen, obligaties en cryptocurrencies zijn beschikbaar in  contractvoorwaarden.
 2. Particuliere klanten zijn voorzien van lage hefboom verhoudingen, terwijl Professional-Clients een trapsgewijze marge kunnen kiezen zodat de hefboom voor valutaparen en bepaalde CFD`s afhangt van de genoteerde waarde, zoals aangegeven in  Margevereisten.
 3. Particuliere klanten zijn voorzien van lage hefboom verhoudingen, terwijl Professional-Clients een trapsgewijze marge kunnen kiezen zodat de hefboom voor valutaparen en bepaalde CFD`s afhangt van de genoteerde waarde, zoals aangegeven in  Margevereisten.
 4. De commissie voor een volledige trade (roundturn: open en sluiten) geldt tweemaal. De volledige afrekening vindt plaats bij het openen van de positie. Zie ook de  commissie rekenvoorbeelden.
 5. De commissie is aangegeven voor een single-sided trade en wordt berekent over een `per transactie` basis, dat wil zeggen telkens wanneer een asset is gekocht of verkocht. Lees de volledige informatie over commissie tarieven en minimum commissies in de contractvoorwaarden en voorbeeld commissie berekeningen vindt u bij commissies.

 1. Rekening openen Aanmelden voor het klantenportaal, rekening keuze maken, en deze online openen.
 2. Kapitaal storten Kies een betaalmethode in de `kassa` van het klantenportaal. Controleer het rekeningsaldo.
 3. Start Trading Download en installeer het MetaTrader platform, en krijg direct toegang tot de markt.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.