Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Pro.Cashback

Doe mee met Pro.Cashback! -afbeelding

Onze Pro.Cashback-loyaliteitsprogramma beloont u als u handel! Als professionele cliënt wordt uw account automatisch gecrediteerd met een bedrag dat is gebaseerd op uw trading volume, elke maand. Geen noodzaak om uw beloning te claimen of een specifieke handeling uit te voeren: gewoon handelen en profiteer van de beloning!

Met meer saldo op uw account heeft u meer mogelijkheden om te handelen en te kunnen profiteren van de grootste en meest liquide financiële markt in de wereld!

Als u nog niet een professionele cliënt bent, maar toegang wil krijgen tot onze Pro.Cashback loyaliteitsprogramma, kan u vertrouwd raken met onze retail en professionele handelsvoorwaarden controleer of u in aanmerking komt voor de Pro-status en deze aan te vragen!

Algemene Voorwaarden

 • Pro.Cashback is een onderdeel van ons Admiral Markets Proaanbod en is alleen beschikbaar voor Professional-Clients.
 • De cashback bedraagt 1 USD per miljoen USD van notionele volume.
 • U Krijgt de beloning voor handelen op Admiral.Markets, Admiral.MT5 en Admiral.Prime live-accounts.
 • Wij berekenen uw beloning met uw maandelijkse handelsvolume, op basis van gesloten posities.
 • U hoeft niet de beloning aan te vragen of of eventuele specifieke acties te doen om het te verkrijgen - we zullen uw accounts automatisch crediteren op de eerste kalenderdag van de maand.
 • We nemen niet in de berekening mee uw posities met een duur van minder dan 15 minuten of met winst-en verliesposten waarden minder dan twee typische spreads van de verhandelde instrumenten, ook orders van aandeel CFD`s en ETF CFD`s worden niet meegenomen.
 • Er zijn geen beperkingen zoals minimumbetaling of minimale maandvolume.

Verhoog uw balans met deelname aan Admiral Markets

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.