Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Regulering

Financial Conduct Authority

Admiral Markets UK Ltd wordt gereguleerd en staat onder toezicht van de Financial Conduct Authority (FCA), FRN: 595450, en is daarmee gemachtigd om vermogen van klanten aan te houden onder de FCA CASS regelgeving. Admiral Markets UK Ltd is een zuster bedrijf van Admiral Markets AS (Estland), onze white label provider. Admiral Markets AS is geautoriseerd en gereguleerd bij de Estonian Financial Supervision Authority (EFSA) en mag broker activiteiten ontplooien en vermogen van klanten aanhouden in de Europese Unie. Wij voldoen daarmee aan Europese richtlijnen, inclusief MiFID (Markets in Financial Instruments Directive).

MiFID

De Markets in Financial Instruments Directive (MiFID) is een Europese beleggingsrichtlijn welke door de Europese Unie op 01-11-2007 is aangenomen. De MiFID reguleert de levering van beleggingsdiensten en -activiteiten binnen de European Economic Area (EEA). De EEA omvat de 27 EU-lidstaten plus IJsland, Noorwegen en Liechtenstein.

De belangrijkste doelstelling van de MiFID omvat het harmoniseren van de Europese beurshandel en beleggingsmarkt om zodoende meer efficiëntie, transparantie, concurrentie en bescherming van consumenten te realiseren. Een financiële instelling mag volgens de MiFID regelgeving haar diensten aanbieden op het grondgebied van een ander lidstaat mits deze diensten vallen onder de vergunning van de onderneming zelf. Een MiFID erkend bedrijf voldoet volledig aan de Europese eisen van transparantie en goed gedrag en mag daarom grensoverschrijdende diensten verlenen.

Financiële zekerheid

Admiral Markets valt onder het depositogarantiestelsel in het Verenigd Koninkrijk. Meer informatie via onderstaande link.

Financiële zekerheid

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.