Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

White Label

Het White Label programma (WL) is een bedrijfsklare oplossing voor financiële instellingen, zoals banken, beleggingsmaatschappijen en andere organisaties met hun eigen klantenbestand die hun portefeuille van financiële producten willen uitbreiden. Het White Label-partnerschap wordt alleen aangeboden door Admiral Markets AS.

Wij bieden:

 • Geavanceerd controleprogramma voor het omgaan met de organisatie en de back-office
 • Geavanceerde analyse tools voor optimalisatie van jouw activiteiten
 • Ruim aanbod van producten en diensten

Hier is hoe het werkt:

 1. Registreer jouw WLP partnerschap bij Admiral Markets en verzend de gevraagde gegevens en documenten om het proces te starten.
 2. Pas het Admiral Markets MetaTrader handelsplatform aan met jouw persoonlijke look, lay-out, en merk.
 3. Diversificatie van de productportefeuille door het introduceren van nieuwe geavanceerde producten aan jouw klanten.
 4. Manage jouw nieuwe onderneming met onze steun.

Voordelen van het White Label partnerschap bij Admiral Markets:

 • Het White Label partnerschap bij Admiral Markets AS zorgt voor een kosten efficiënte inkomstenverdeelmodel. De inkomsten die je verzamelt, hangen volledig af van het prijsbeleid dat jij voor jouw klanten stelt.
 • Admiral Markets` MetaTrader 4 en MetaTrader 5 handelsplatformen hebben talrijke levensechte testen doorstaan en zijn inmiddels de standaard in termen van stabiliteit, waarmee onze White Label Partner zijn cliëntenbasis verder kan ontwikkelen met een duurzaam product.
 • Admiral Markets` MetaTrader 4 en MetaTrader 5 handelsplatformen zijn slechts het topje van de ijsberg. Onze White Label oplossing is bedoeld voor professionele beleggingsondernemingen en banken die realistisch kijken naar het controleren en besturen van alle handelstransacties. Het aanbod van de White Label bevat afzonderlijke toezicht platformen voor dealers, back office personeel en zelfs verkopers, met gevarieerde functionaliteiten variërend van het real-time monitoren en bewaken van account, open posities, risico marges voor één/meerdere orderplaatsingen, het openen van nieuwe rekeningen, credit/debit saldi en alle soorten backoffice activiteiten.
 • Wij besteden zorgvuldig aandacht aan de specifieke zakelijke configuratie van elke White Label partner en werken samen om jouw handelsprocessen te stroomlijnen.
 • We begrijpen dat het creëren van een effectief en duurzaam White Label partnerschap meer is dan alleen het bieden van een IT oplossing. Het gaat over het opbouwen van relaties gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en begrip.

En er is veel meer:

 • White Label partnerschap bij Admiral Markets AS geeft beleggingsondernemingen en banken de mogelijkheid om aan de vraag voor online handelsinstrumenten van hun cliënten te voldoen. Onze handelsoplossingen kan je benutten en ontwikkelen met reeds bestaande cliënt handelsrelaties en meer rendement realiseren, en onderwijl de interne handelsoperaties te verbeteren en ze zo efficiënt mogelijk te stroomlijnen.
 • Volledig geïntegreerd CRM systeem om elke client interactie bij te houden, inclusief verkoop, ondersteuning en marketing cycli.
 • Onze White Label oplossing is volledig compatibel en kan worden aangesloten met een bestaand bancair systeem.
 • White Label partnerschap is uiterst flexibel en kan worden aangepast aan jouw behoeften. Hierdoor worden backoffice activiteiten doorgegeven aan Admiral Markets of rechtstreeks door de WLP behandeld en vervolgens bevestigd door onze back-office.
 • Onze White Label oplossing biedt een mobiele telefoon WAP trading applicatie die kan worden gebruikt op vrijwel elke mobiele telefoon. Alle belangrijkste handelsfunctionaliteiten zijn vertegenwoordigd, wat betekent dat jouw cliënten hun account en open posities kunnen controleren, en zelfs onderweg kunnen handelen.

Algemene vereisten voor het opzetten van een White Label partnerschap

White Label partnerschap is een uitstekende oplossing om jouw portefeuille van financiële producten uit te breiden, en behoeft een aanzienlijke hoeveelheid tijd en technische inspanning van beide partijen en is daarom ongeschikt voor veel potentiële partners.

Als een White Label Partner moet je een aanzienlijke investering in jouw eigen klantenondersteuning en back office mogelijkheden doen om een volledig pallet van diensten te kunnen leveren die het klantenbestand van een afzonderlijk merkbedrijf zal eisen. Klanten zullen je raadplegen over allerlei zaken, variërend van query`s voor hun eigen accounts tot handelsregels.

Dientengevolge, dient je alleen dit soort partnerschap te overwegen, wanneer je je committeert om een hoog niveau van inkomsten voor beide partijen na te streven. Wij kunnen vragen om een verplichting tot het behalen van een bepaalde volume of omzet vóór akkoord te gaan.


Hoe registreer je jouw White Label partnerschap?

Om een verzoek te doen om aan het White Label partnerschapsprogramma deel te nemen, neem contact op met Admiral Markets via e-mail: info@admiralmarkets.nl


Het instellen van jouw Trading Platform

Gedurende de vele jaren van ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen, hebben wij de expertise verworven om volledig gebrande White Label diensten te leveren voor onze partner merken.

Gedurende de vele jaren van ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen, hebben wij de expertise verworven om volledig gebrande White Label diensten te leveren voor onze partner merken.

Onze White Label model is beproefd en getest door de jaren heen, waardoor je de geruststelling hebt van innovatieve technologie en deskundige ondersteuning en snelle en efficiënte levering.

Wij zorgen voor een demonstratie platform zodat je een nauwkeurig idee krijgt van hoe jouw White Label platform er zou uitzien. Wij integreren jouw logo en corporate kleuren. Als je geen corporate grafische richtlijnen hebt, helpt ons design team je graag een echt design en zelfs een logo voor te ontwerpen.


Wat zijn de inkomsten van een White Label Partner?

Als gevolg van jouw diepe betrokkenheid in het geheel van de processen en het directe beheer van jouw klanten, stelt dit programma ons in staat om voor jou een zeer aantrekkelijk opbrengst deelmodel te realiseren.

Onze commerciële voorwaarden worden onderhandeld met elke cliënt om te voldoen aan hun specifieke situatie en vereisten.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.