Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
 • Hefboom tot:
  1:30 voor retail clienten,
  1:500 voor professionele cliënten
 • FSCS bescherming
 • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Skrill aanpassingen vanaf 1 augustus

Juli 18, 2016 11:25

betalingsmogelijkheden skrill & neteller

Vanaf 1 augustus 2016 is het helaas niet meer mogelijk om via Skrill van/naar de live-rekening bij Admiral Markets te storten en opnemen.

Eventueel gestorte bedragen van voor 1 augustus 2016 worden bij opname nog wel via Skrill verwerkt ivm onze anti-witwas voorschriften. Bijvoorbeeld; mocht je op 29 juli 2016 een bedrag van €1.000 via Skrill storten en dit vervolgens op 2 augustus 2016 weer opnemen dan zal de opname voor de laatste keer via Skrill verlopen.

De volgende storting- en opname mogelijkheden blijven gewoon beschikbaar:

 • Sofort Uberweisung (Duitse versie van iDeal): TUV Saarland gecertificeerd, gratis storten, het bedrag staat in het algemeen binnen enkele seconden op de live-rekening. Sofort werkt momenteel nog niet samen met de volgende banken: Van Lanschot, KNAB en Triodos.
 • Bankoverschrijving: gratis storten, verwerkingstijd van 1-3 werkdagen.
 • Visa en Mastercard: kosten 0,9% (min €1), storten binnen enkele seconden.
 • Klik hier voor een volledig overzicht van alle storting- en opname mogelijkheden.

Storting en opname mogelijkheden

Wij willen je eraan herinneren dat Admiral Markets enkel stortingen van identieke rekeninghouders kan accepteren.

Onze excuses aan alle klanten die Skrill zullen gaan missen.


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.