Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Nieuwe instrumenten: Duitse Bund en US Treasury

Oktober 05, 2015 14:41

We zijn blij met de komst van een tweetal nieuwe instrumenten op de Admiral.Markets rekening. Per direct toegang tot een geheel nieuw segment met de introductie van CFD's op Duitse en Amerikaanse staatsobligaties. Ververs het 'markt watch' scherm (rechtermuisknop > toon alles) zodat de #Bund en #USTNote automatisch worden weergeven.

nieuw bij Admiral Markets- Bund CFD en US Treasury CFD


 • De #USTNote is gebaseerd op de kwartaal futures van de 10 year US Treasury Note (exchange ticker ZN). De US treasury note is wereldwijd een van de meest liquide en meest verhandelde futures. Daarnaast heeft de obligatiemarkt in de Verenigde Staten een grotere impact op de economie dan de aandelenmarkten.
 • De #Bund vertegenwoordigt de kwartaal futures van de Duitse staatsobligaties (Euro-Bund futures, exhange ticker FGBL). Dit is een zeer populair rente instrument in Europa. De handelsperiode met Admiral Markets UK: tussen 8:00 en 22:00 Nederlandse tijd.

Admiral Markets UK biedt deze nieuwe instrumenten met aantrekkelijke lage margevereisten: 1% voor de #Bund en 2% voor de #USTNote. Houdt u er rekening mee dat de CFD's op onderliggende futures gebaseerd zijn; de aanschaf verschaft geen recht op couponbetalingen. U heeft nu echter de mogelijkheid om ook short te gaan en mogelijk te profiteren van dalende koersen.

In het instrumentenportaal volledige informatie over termijnen, spreads en andere details.
Kort samengevat:

 • Een typische spread van 3 punten gedurende belangrijkste handelstijden voor de #Bund CFD.
 • Geen commissie of minimale stop afstanden overeenkomstig alle andere beschikbare Forex & CFD instrumenten op de Admiral.Markets rekening.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.