Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Nieuwe Day Session Indicator voor Admiral.Supreme

April 26, 2016 16:55

Admiral.Supreme wordt door Admiral Markets nu nog verder uitgebreid en verbeterd met de lancering van de Day Session Indicator. De Day Session Indicator kan candles verbergen die zijn gegenereerd gedurende de nacht, maar weerhoudt je er niet van verder te werken met je gebruikelijke instellingen en indicatoren.

Admiral Markets heeft recentelijk de handelstijden verruimd voor de major index CFD's zoals DAX30, zodat zelfs de CFD gebaseerd op de Duitse index nu 24/5 verhandeld kan worden. Wil je enkel de standaard handelstijden zien in je grafiek? Met de Day Session Indicator kan het allemaal. Het is ook mogelijk je eigen tijdsvenster te creëren voor sessies zoals DAX30 Xetra, van 09:00 tot 17:30 CET. De indicator heeft als standaard weergave de reguliere DAX30 sessie van 08:00 tot 22:00 CET.

Schakel de indicator als volgt in:

 1. Sleep de indicator naar de grafiek; de instellingen openen automatisch;
  Day session indicator instellingen
 2. Kies de gewenste parametersklik en druk akkoord;
 3. Kies folder uit het menu en selecteer open offline; en
 4. Kies je gewenste periode om de indicator te weer te geven in een offline grafiek.

Day session indicator grafiek periode aanpassen

De weergegeven periode in de actieve grafiek kan op elk gewenst moment worden aangepast. De periode in de offlinegrafiek zal dan ook mee veranderen.

Overigens, de naam voor offlinegrafiek is een beetje onhandig gekozen. Het is een volledig bruikbaar instrument dat alle indicatoren en expert advisor's ondersteunt en real time wordt bijwerkt.

Day session indicator instellingen offline

Laatste versie van Admiral.Supreme

De unieke nieuwe mogelijkheden van Admiral.Supreme bieden iedere handelaar een meerwaarde en zal velen enthousiasmeren. Het populaire platform voor de handel in Forex & CFD's blijft onverslaanbaar. Test en vergelijk nu zelf, download de laatste versie van Admiral.Supreme, om ook het gemak te ervaren.
Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.