Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  • Hefboom tot:
    1:30 voor retail clienten,
    1:500 voor professionele cliënten
  • FSCS bescherming
  • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

NIEUW - short selling Bitcoin en short selling Ether!

Augustus 24, 2017 10:01

Beste Traders,

Short selling Bitcoin en short selling Ether - Met groot enthousiasme en trots kondigen we graag aan dat er nu ook SHORT gegaan kan worden op Bitcoin en Ether. Sell stop en sell limit orders zijn nu ook beschikbaar!

Traders met een Admiral.Markets account kunnen nu inspelen op trends en ontwikkelingen van 's werelds meest populaire cryptocurrencies door gebruik te maken van long en short posities. En zo vrij te handelen in Bitcoin en handelen in Ether.

Let op: short selling op marge brengt interestkosten met zich mee die wij dienen te betalen over de gelden die wij als broker lenen van de cryptocurreny beurzen, dit brengt de volgende financieringstarieven met zich mee:

Instrument Swap rate (long)
onveranderd
Swap rate (short)
nieuw
3 daagse swaps
onveranderd
BTCUSD - 10% jaarlijks - 22% jaarlijks Vrijdag
ETHUSD - 10% jaarlijks - 44% jaarlijks Vrijdag

Leen tarieven tussen de beurzen zijn aanzienlijk hoog, wat de volatiliteit van de markten voor cryptovaluta's weerspiegelt en de omvang van mogelijke tarief fluctuaties die de beurzen in overweging moeten nemen met het aanbieden van het handelen op marge.

Bijvoorbeeld, Bitcoin is gestegen t.o.v. de US Dollar met ongeveer 1000% dit jaar en ging de prijs van een troy ounce goud voorbij met ongeveer 3,5 keer, met een meer dan 100% stijging van midden juli tot midden augustus 2017.

Daarnaast heeft Ethereum's blockhain 'fuel' cryptocurrency, Ether, een nog spectaculairdere volatiliteit laten zien dit jaar. Met een piek van rond de 400 USD midden juni, na een 5000% stijging binnen 5 en een halve maand, wordt het nu verhandeld rond de 300 USD.

Volgens sommigen zijn onze CFDs op Bitcoin ( BTCUSD), Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD), Ripple (XRPUSD) en Bitcoin Cash (BCHUSD) op dit moment onze hotste producten!

Met grote vastberadenheid werken we aan een nog verdere uitbreiding van ons cryptocurrency trading aanbod. Houd dus goed onze nieuwssectie in het oog voor nieuwe ontwikkelingen en verdere verbeteringen.

Met vriendelijke groet,
Admiral Markets

Email: info@admiralmarkets.nl
Telefoon: +31 (0) 85 4000 312

demo rekening cryptomunten


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.