Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
 • Hefboom tot:
  1:30 voor retail clienten,
  1:500 voor professionele cliënten
 • FSCS bescherming
 • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Admiral.Supreme - de ultieme plug-in voor MetaTrader

Juni 19, 2014 22:08

Admiral Markets heeft een eigen plug-in voor MetaTrader 4 ontwikkeld welke zorgt voor de ultieme handelservaring; Admiral.Supreme. Supreme omvat een hoeveelheid aan nieuwe functies welke zijn ontworpen om het handelen zo effectief mogelijk te maken.

 • Sterk verbeterde order mogelijkheden; misschien wel het meest aansprekende is de mogelijkheid om automatisch orders uit te laten voeren welke zijn gebaseerd op trend lijnen, u kunt nu uw eigen trailing stop direct in de grafiek plaatsen.
 • Direct in meerdere valuta handelen vanuit een individueel scherm
 • Op de hoogte blijven van belangrijke gebeurtenissen of automatisch acties laten uitvoeren op basis van vooraf ingestelde voorkeuren, bijvoorbeeld, sluit alle winstgevende EUR/USD posities indien de RSI voor dit valutapaar boven de 70 punten komt.
 • Volledige transparantie in onze spreads met de Admiral.Spread indicator.

Dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten van de Admiral.Supreme plug-in. Alle functionaliteiten zijn zeer krachtig en staan garant voor een plezierige en productieve handelservaring. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden blijft Admiral.Supreme toch gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen. Een absolute must voor iedere trader!

Wilt u Admiral.Supreme ook proberen? De plug-in is binnen enkele ogenblikken geinstalleerd en werkt op basis van de Expert Advisor technologie in MetaTrader. Geheel kosteloos en onbeperkt beschikbaar bij een Live-rekening of probeer Admiral.Supreme op een Demo-rekening.

Meer informatie/ plug-in downloaden


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.