Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

De nieuwe Admiral Winst Verlies Indicator

Februari 27, 2018 09:00

Beste Traders,

Alles in de gaten proberen te houden en doelgericht blijven is essentieel voor elke handelaar. Onze nieuwe "Admiral Winst-Verlies" -indicator helpt om de openstaande posities beter in de gaten te houden. De indicator is eenvoudig, duidelijk en aanpasbaar aan de individuele behoeften. Deze nieuwe indicator is geïntegreerd in de MetaTrader Supreme Editie -plugin, ons fantastische pakket met uitbreidingen voor zowel de MT4- als MT5-handelsplatformen, waarmee je MetaTrader kunt opwaarderen met meer dan 60 extra's!

Wat zijn de voordelen van de nieuwe indicator? De eenvoudige dingen in het leven zijn vaak de beste! Admiral Winst-Verlies stelt je in staat om de actuele winst of verlies van de open posities te controleren, rechtstreeks vanuit de MT4- of MT5-grafiek. Een groene cirkel geeft aan dat er winst is en hoeveel; een rode cirkel laat zien dat je in verlies staat en tot welk niveau.

Extra functies:

 • Wijzig de grootte van de cirkel in de instellingen van de indicator naar wens;
 • Er is een schakelaar "Alles sluiten", waarmee de snelst mogelijke sluiting van alle open posities op het geselecteerde instrument mogelijk is (vereist ook dat de miniterminal geopend is op in de grafiek);
 • Pas de locatie van de indicator aan en verplaats deze naar een willekeurig deel van uw grafiek.

Source: DAX30 CFD on Admiral Markets' MT5 Supreme Edition, 21.02.2018

Hoe krijg je de indicator

Download en installeer * de nieuwste versie van de MetaTrader Supreme Edition-plug-in voor MT4 en MT5.

LET OP ! Dit is ook nodig als u een eerdere versie van de MetaTrader Supreme Edition gebruikt.

Tenslotte

We zijn erg enthousiast over onze nieuwe indicator, exclusief verkrijgbaar voor traders van Admiral Markets! Het volledige MetaTrader Supreme-pakket biedt een brede selectie van innovatieve hulpmiddelen, ontworpen om het actieve handelen te verrijken, met:

 • Mini Terminal – snel en eenvoudig 1-Click-Trading;
 • De Order Ladder – voor het makkelijk openen van orders en super-simpel;
 • Admiral Connect – professionele trading analyses;
 • Een extensieve indicator packet – Candle Countdown, Dagelijkse High / Low weergave in de grafiek en nog veel meer;

Tot slot zijn we trots om te zeggen dat dit pakket GRATIS beschikbaar is om te downloaden en compatibel is met zowel de Demo & Live-accounts. Probeer het vandaag nog!

Als u vragen of problemen hebt over dit of enig ander aspect van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn er voor jou!

Admiral Markets


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.