Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  • Hefboom tot:
    1:30 voor retail clienten,
    1:500 voor professionele cliënten
  • FSCS bescherming
  • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Cryptocurrency CFDs zonder expiratie bij Admiral Markets!

April 09, 2018 20:56

Admiral Markets verwijdert de expiratie op CFD's voor cryptocurrency

Beste trader,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat alle posities op cryptocurrency CFD's nu open zijn en niet langer vervallen op vrijdagavond om 23.00 uur. U bent nu vrij om langetermijnstrategieën te gebruiken en uw posities te behouden zolang u wilt.

Naast deze verbetering willen we u eraan herinneren dat we recentelijk de commissie voor cryptocurrency CFD's hebben verwijderd en de financieringskosten voor deze instrumenten hebben verlaagd naar -30% long / + 10% short. Dit maakt ons aanbod zeer concurrerend met een leverage van maximaal 1: 5 en ook met short selling beschikbaar op alle instrumenten,

Houd er rekening mee dat de handel zal worden voortgezet volgens het huidige schema op 24/5 basis. We kijken uit naar het aanbieden van weekendhandel op crypto-CFD's en zullen dit zo snel mogelijk implementeren. Tot deze termijn wordt verstrekt, moeten we echter beschermende maatregelen nemen tegen potentiële negatieve saldi die kunnen worden veroorzaakt door prijsverschillen in het weekend. Houd er dus rekening mee dat CFD's op Bitcoin (BTCUSD) en Ethereum (ETHUSD) een sluitingsperiode hebben die begint vanaf 22.00 uur op vrijdag met een pre-close leverage van 1: 2.

Aangezien de posities op CFD's met cryptocurrency in het weekend worden getild, worden vanaf nu de 3-daagse financieringskosten op vrijdag in rekening gebracht.

Houd onze nieuwsberichten in de gaten om op de hoogte te blijven van verdere verbeteringen van ons aanbod.


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.