Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
 • Hefboom tot:
  1:30 voor retail clienten,
  1:500 voor professionele cliënten
 • FSCS bescherming
 • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Brexit handelsvoorwaarden

Januari 11, 2019 12:47

Wijzigingen in handelsvoorwaarden vanwege de stemming over de Brexit door UK Parlament

Beste Trader

De marktonzekerheid neemt toe als gevolg van de aanstaande stemming over de Brexit-overeenkomst in het Britse parlement. De stemming is gepland voor dinsdag 15 januari 2019. In reactie op deze situatie zullen we tijdelijk onze handelsvoorwaarden voor professionele klanten wijzigen.

Retail klanten die handelen met leverage rates van 1:30 of lager zijn niet onderhevig aan deze wijzigingen en zullen nog steeds gedekt blijven met een onvoorwaardelijke negatieve bescherming van het saldo. Het is echter belangrijk dat alle klanten voorzichtig zijn tijdens buitengewone marktevenementen. We geven verderop in dit artikel enkele tips voor het beheren van risico's.

Veranderingen voor professionele klanten

Vanaf 09:00 (EET) op dinsdag 15 januari 2019 en tot 12:00 uur (EET) op woensdag 16 januari 2019, zullen we de maximaal mogelijke hefboomwerking die beschikbaar is voor professionele klanten op geselecteerde CFD-instrumenten als volgt verminderen:

 • 1: 200 op forex en geselecteerde grondstoffen: alle valutaparen (behalve CZK- en RUB-paren) en GOUD, ZILVER, WTI, BRENT, XAUUSD-ECN, XAGUSD-ECN, XAUAUD-ECN;
 • 1: 100 op indices en selecteer op futures gebaseerde instrumenten: [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], [NQ100], [SP500]; [AEX25], [CAC40], [HSI50], [IBEX35], [JP225], [MDAX50], [OBX25], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote.

Gewijzigde margevereisten zijn van toepassing op openstaande posities en hebben invloed op de hoeveelheid van uw huidige margeverplichting. Houd er rekening mee dat u uw account zorgvuldig moet controleren.

Marginvereisten met betrekking tot posities die zijn vastgesteld in andere instrumenten met een leverage van 1: 100 of lager, worden niet beïnvloed door deze tijdelijke wijziging van de handelsvoorwaarden. Tegelijkertijd behouden wij ons het recht voor om verdere handelsvoorwaarden aan te passen afhankelijk van de marktsituatie.

Gezien de waarschijnlijkheid dat het resultaat van de stemming abnormale marktomstandigheden en / of uitzonderlijke marktbewegingen / volatiliteit zal triggeren, herinneren we onze Professional Clients eraan dat ons beleid inzake negatieve balans bescherming niet van toepassing is in abnormale marktomstandigheden.

Hoe om risico's te beheren tijdens extreme marktvolatiliteit

We raden zowel retail- als professionele klanten aan hun blootstelling aan alle betrokken instrumenten te herzien en, indien nodig, voorafgaand aan de stemming in het parlement aan te passen aan aanvaardbare risiconiveaus.

Houd rekening met andere verhoogde risico's in de periode voorafgaand aan en volgend op de Britse Brexit-stem van het Parlement, naast alle andere risicofactoren:

 • Scherpe bewegingen en aanzienlijke verschillen in marktprijzen, met name in op GBP gebaseerde CFD's en valutaparen die het GBP bevatten;
 • Beperkte liquiditeit, wat kan resulteren in aanzienlijk bredere spreads en een toegenomen hoeveelheid afwijzingen en weglekken van bestellingen.

Met dit in gedachten is het een goed idee om alle openstaande posities te controleren en ervoor te zorgen dat ze passende stoploss hebben. U kunt het stoploss niveau op elk gewenst moment GRATIS wijzigen.

Overweeg ook of u sommige posities geheel of gedeeltelijk wilt sluiten of nieuw handelskapitaal wilt storten op uw handelsaccount om een hogere buffer voor potentiële volatiliteit te creëren.

Vergeet ten slotte niet dat stop-loss orders een hulpmiddel zijn om uw exit-routine voor uw positie te automatiseren - ze zijn geen garantie voor een bepaalde exit prijs van de positie en klanten moeten zich nog steeds bewust zijn van het grote risico van lacunes in marktprijzen tijdens volatiele periodes. Meer informatie over uw risicobeheeropties vindt u hier.

Met vriendelijke groet

Admiral Markets Nederland

+31 (0)85 888 0467Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.