Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  • Hefboom tot:
    1:30 voor retail clienten,
    1:500 voor professionele cliënten
  • FSCS bescherming
  • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Admiral Markets wint FxCuffs competitie voor tweede jaar op rij!

April 19, 2016 17:02

Nooit eerder won een broker de Forex FxCuffs competitie twee keer op rij!

"Admiral Markets is de enige broker die dit tot nu toe heeft gepresteerd", aldus de chief editor van FxCuffs' partner organisatie Comparic.pl, Marcin Wenus. "Ik denk dat deze onderscheiding zo waardevol is omdat het zowel de waardering van klanten als van de industrie weergeeft", concludeerde hij.

De jaarlijkse FxCuffs competitie wordt beschouwd als de eerste onafhankelijke FX markt onderscheiding die zich richt op het beoordelen van de kwaliteit van service. Dit jaar erkende de onderscheiding Admiral Markets voor:

  • De hoge kwaliteit van klant services
  • Flexibiliteit en concurrentievermogen
  • Aanbod op het gebied van trader's educatie

De directeur van de Poolse branche van Admiral Markets, Andrzej Tomczyk, zegt de onderscheiding fantastisch te vinden. "ik ben blij dat onze inspanningen om continue de service te verbeteren worden gewaardeerd en hebben geleid tot het record om als enige bedrijf deze onderscheiding twee keer op rij te winnen."

Mr Tomczyk voegde daar nog aan toe dat het bieden van een hoge kwaliteit van service betekent: alles waarvan de klant kan profiteren om "weloverwogen en verstandige handelsbeslissingen te maken."

"Een breed aanbod van producten en instrumenten, de modernste handelstechnologie, bewezen risico management methodes, tips op het gebied van handelspsychologie, webinars, seminars, etc – het telt allemaal en deze onderscheiding erkent dat," aldus Tomczyk.

De voorzitter van de FxCuffs Foundation, Janusz Ekert, vermeldde dat de competitie dit jaar "speciaal" was en er twee keer zo veel stemmen zijn uitgebracht als vorig jaar.


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.