Admiral Markets negatieve balansbescherming voorwaarden voor Professional cliënten zijn uitgebreid

Juni 20, 2018 13:55


Beste trader,

We hebben ons beleid voor negatieve balansbescherming gewijzigd en de nieuwe versie zal op 20 juni 2018 in werking treden.

Een essentiële verandering is dat het nieuwe beleid de bescherming van negatieve saldo's uitbreidt naar klanten die zijn geclassificeerd als professionele klanten tegen vergelijkbare voorwaarden die momenteel van toepassing zijn op particuliere klanten.

Deze wijziging werd doorgevoerd om de bescherming tegen negatieve saldi te bieden aan klanten die ervoor kiezen om professionele handelsvoorwaarden aan te vragen, in navolging van de beperkingen van de maximale leverage opgelegd door de Europese Autoriteit voor effecten en markten (ESMA), die we zullen implementeren bij de sessieopening op maandag 30 juli 2018.

Daarnaast is het document opnieuw geformuleerd met het oog op uniformiteit met soortgelijke documenten die we in andere bedrijven van Admiral Markets Group implementeren.

Wij zijn van mening dat ons nieuwe beleid tekening houdt met de laatste trends en een zeldzaam (zo niet uniek op dit moment) in de online handelssector, omdat geen van de ons bekende financiële dienstverleners dit soort waarborgen biedt voor hun ' Pro 'klanten.

Dankzij het nieuwe beleid, gecombineerd met onze Volatility Protection Settings - die helpen bij het aanpakken van de meest typische problemen die verband houden met snelle markten - kunnen we vol vertrouwen zeggen dat we onze 'Pro'-klanten nu iets wezenlijks anders bieden dan andere bedrijven.

Meer informatie over de aankomende wijzigingen in leverage en verschillen tussen klant categorisaties is te vinden op de pagina retail en professionele voorwaarden.

Met Vriendelijke groeten

Admiral Markets