Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  • Hefboom tot:
    1:30 voor retail clienten,
    1:500 voor professionele cliënten
  • FSCS bescherming
  • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Admiral Markets lanceert de Cryptocurrency Analyse Tool

April 05, 2018 16:37Beste traders,

We zijn verheugd de lancering van onze Cryptocurrency Bubble-O-Meter aan te kunnen kondigen - een gloednieuw analyse-tool waarmee u de waarde van alle bestaande cryptocurrencies en tokens kunt vergelijken door hun prijzen aan te passen aan aanbod en volume ten opzichte van Bitcoin. Dit kan u helpen bij de analyse van de onderliggende activa van ons CFD-aanbod met cryptocurrency.

Is een bepaalde cryptocurrency 'te goedkoop' of 'te duur', 'te duur' of 'te goedkoop'? Heeft een cryptocurrency uit de top 10 nog steeds een positief effect?

Onze nieuwe Bubble-O-Meter kan u helpen om zelf antwoorden op deze vragen te vinden, zonder eerst raketwetenschaper te moeten zijn!

Source: Admiral Markets' Cryptocurrency Bubble-O-Meter

Ervaren we een cryptocurrency-luchtbel?

De overgrote meerderheid van cryptocurrency-traders kwam op de markt in de tweede helft van 2017, toen gevestigde projecten - zoals Bitcoin en Ethereum - er al "duur" uitzagen. Tegelijkertijd zijn er duizenden "goedkopere" munten met wat aantrekkelijkere prijzen lijken te zijn.

Onervaren handelaren - die soms niet beschikken over enige economische kennis of kennis van blockchain-technologie - en die puur worden gedreven door de wens om snel rijk te worden, vallen massaal in de prijsval en kopen alles wat "goedkoop" lijkt, naast grote munten. Dit heeft ertoe geleid dat cryptocurrency-markten in hoge mate "overbought" zijn, waardoor honderden altcoins en tokens omhoogschoten. Een sterke correctie volgde onvermijdelijk de razernij.

Onze Bubble-O-Meter probeert het feit te benadrukken dat sommige munten - waaronder die in de top 10 met marktkapitalisatie - nog steeds duur zijn ten opzichte van Bitcoin en het speculatieve gedeelte van de Bitcoins prijs, wat dat ook moge zijn, kan relatief onbeduidend zijn.

Geef onze Bubble-O-Meter een kans en kijk wat u te weten komt over de cryptocurrency-markt van vandaag.

Kan ik cryptocurrencies met Admiral Markets verhandelen?

Ja! Admiral Markets biedt momenteel CFD's aan op acht cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero en Zcash.

Wat vooral handig is bij het verhandelen van onze derivatencontracten (CFD's) - in plaats van hun onderliggende cryptocurrencies - is dat je kunt handelen op leverage tot 1: 5 en short kunt gaan op elk instrument. Wat ook belangrijk is, is dat er geen risico is op permanente verlies van alle middelen als gevolg van menselijke fouten of hacking, wat kan gebeuren wanneer wordt geïnvesteerd in cryptos.

Probeer vandaag cryptocurrency-CFD's te verhandelen op MetaTrader 5 en verbeter uw handelsplatform nog verder door onze MetaTrader Supreme Edition-plug-in - een uniek pakket van meer dan 60 tools en indicatoren - gratis te downloaden!Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.