Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Admiral Markets heeft nu nog meer ETF's en ETF CFD's in MetaTrader 5

Augustus 02, 2018 10:36


Beste traders,

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat ons MetaTrader 5 aanbod een nieuwe uitbreiding heeft gekregen.

Nu heeftt u toegang tot:

  • 306 nieuwe CFD's op ETF's op de Admiral.MT5-rekening;
  • 177 nieuwe ETF's op de Admiral.Invest-rekening.

Met deze nieuwe instrumenten kunt u op een kosteneffectieve en gemakkelijke manier handelen met een verscheidenheid aan markten en industriesegmenten, zonder afzonderlijke aandelen of andere activa te kopen en extra provisies te betalen.

Ons ETF-aanbod omvat nu meer dan 30 categorieën, waaronder aandelenmixen gerelateerd aan verschillende regio's, kapitalisatieniveaus en industriesegmenten, evenals ETF's voor het volgen van indices, grondstoffen, landbouw, valuta's en vastrentende instrumenten.

In wezen staan ETF's u toe in bijna alles te kunnen handelen! Bovendien bevatten sommige van deze instrumenten (bijvoorbeeld #SPXU, #TQQQ) een ingebouwde hefboom zodat hun prestaties worden vergroot in vergelijking met de prijs van de specifieke activa.

De update biedt u een aantal handels- en investeringsmogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren bij Admiral Markets en nu heeft u toegang tot een nog diverser aanbod in het krachtige MetaTrader 5-platform. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om onze betrokkenheid bij MT5 te bevestigen als een platform dat in staat is om een groot aantal handelsinstrumenten met hoge uitvoersnelheid aan te kunnen, een platform dat zijn voorganger - MetaTrader 4 - enorm overtreft.

Zolang ons Admiral Markets Pro -aanbod volledig is ingeschakeld, zijn de nieuwe instrumenten beschikbaar voor professionele klanten voor de prioriteitsperiode van 3 maanden. Als u momenteel bent gecategoriseerd als een retail klant, krijgt u toegang tot deze instrumenten zodra de prioriteitsperiode afloopt.

Meer informatie over de nieuwe instrumenten vindt u in onze Contract voorwaarden en aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft.

Wat zijn ETF's?

Exchange-traded funds (ETF's) zijn verhandelbare effecten die indices, grondstoffen, valuta's, obligaties of manden met activa volgen. Deze fondsen bezitten de onderliggende activa en verdelen het bezit van die activa in aandelen, die worden verhandeld als gewone aandelen op een effectenbeurs.

Met vriendelijke groet,

Admiral Markets


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.