Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Admiral Markets Bekroond met “Best Service” CFD Broker Award, 2017

Mei 30, 2017 14:25

Admiral Markets Awarded

Beste Traders,

Met grote trots kondigen we graag aan dat Admiral Markets wederom, een award heeft ontvangen van het Deutschen Kundeninstut (DKI).
Met de CFD Broker Enquête 2017 konden participanten de beste vertegenwoordigers binnen de industrie erkennen en eren.

Admiral Markets Award


"We zijn verheugd dat, naast de condities die Admiral Markets biedt, onze service ook wordt erkend en gewaardeerd," zegt Jens Chrzanowski, een lid van het management board van Admiral Markets. Hij vervolgt, "de 5 sterren en de top klassering in de Beste Service categorie laten zien dat we continue op het goede spoor zitten".

Alleen al in Duitsland is dit de 4e award die Admiral Markets heeft mogen ontvangen in 2017. In het eerste kwartaal van 2017:

  • Behaalde Admiral Markets een nummer 1 klassering in de Forex categorie op OnlineBroker-Portal.de
  • Behaalde Admiral Markets een 2e plaats op Brokerwahl.de
  • En erkende Focus-Money Admiral Markets als Beste en Eerlijkste CFD broker 2017 in Duitsland.

Continue kwaliteit en prestaties blijven nooit onopgemerkt. Onze dank is groot naar de mensen die op ons hebben gestemd en ons hun steun hebben gegeven!

Met vriendelijke groet,
Admiral Markets

Email: info@admiralmarkets.nl

Telefoon: +31 (0) 85 4000 312


Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.