Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  • Hefboom tot:
    1:30 voor retail clienten,
    1:500 voor professionele cliënten
  • FSCS bescherming
  • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Depositogarantie

Admiral Markets is gereguleerd bij een zeer gerespecteerde regelgever en draagt zorg voor een eerlijke klantenbehandeling.

Gesegregeerde bankrekening

Het vermogen van klanten wordt op een aparte rekening bij een gerenommeerde Europese bank aangehouden, en is daarmee strikt gescheiden van onze eigen financiële middelen. Kapitaal is daarom altijd beschikbaar en kan door Admiral Markets niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

Mocht de (zeer onwaarschijnlijke) situatie zich voordoen waarbij Admiral Markets in financiële problemen komt dan valt het gesegregeerde vermogen onder de FSCS https://www.fscs.org.uk/ . Open posities zijn tot £50.000 (ongeveer €60.000) beschermd.

Als de bank die bestemd is voor afgescheiden cliënt fondsen failliet gaat, zullen eventuele verliezen worden gedeeld door cliënten naar rato van hun aandeel in het totale bedrag dat wordt aangehouden bij de failliete bank. Elke verloren gegane fondsen zullen worden gedekt door de FSCS tot een maximum van 50.000 Pond per klant.

Negatieve balans bescherming

Wij compenseren tekorten voor Professional-Clients overeenkomstig onze negatief saldo beschermingsbeleid, tot maximaal 50.000 GBP per klant. Onze Retail klanten hebben de volledige en onvoorwaardelijke bescherming van tekorten op de rekening en op een per account basis met geen grenzen aan maximale uitbetaling.

Eerlijke behandeling van onze klanten

Met Admiral Markets staan jouw belangen altijd voorop. We zijn toegewijd aan het beschermen van jouw belangen in alles wat we doen, in het promoten en suggereren van onze diensten en producten, en door onze after sales service en afhandeling van klachten.

Ons team is altijd en tijdig op de hoogte van ontwikkelingen die potentieel van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van dienstverlening.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.