Hoe handelen in Bitcoin Cash CFD - Bitcoin Cash koers

Hoe handelen in Bitcoin Cash CFD - Bitcoin Cash kopen en Bitcoin Cash koers

Bitcoin Cash of de BCH / USD CFD werd gevormd toen Bitcoin op 1 augustus 2017 door een hard fork ging. We hebben uitgelegd wat Bitcoin Cash is in een van onze vorige artikelen, maar hier is een korte herinnering.

Bitcoin Cash (BCH) is net als zijn voorganger Bitcoin (BTC) een peer-to-peer elektronisch betalingssysteem dat wordt ondersteund door blockchain technologie en een gedecentraliseerd computernetwerk - een systeem dat is gebaseerd op cryptografische processen die elektronische betalingstransacties verifiëren en registreren zonder afhankelijk te zijn van de "traditionele" derde partijen, d.w.z. financiële instellingen.

Bitcoin Cash verlaagt vervolgens de transactiekosten door de derde partijen te verwijderen die bemiddelen tussen kopers en verkopers. In theorie zou het de fraude moeten verminderen door beveiligingsprotocollen te vereisen, zoals proof-of-work en digitale handtekeningen die zijn geverifieerd op een publiekelijk gedistribueerd grootboek, ook wel blockchain genoemd.

Bitcoin cash vs Bitcoin - Hoe is Bitcoin Cash anders dan Bitcoin?

Bitcoin Cash is gemaakt door de Bitcoin miner en ontwikkellaarsgemeenschap omdat zij zich zorgen maakten over de toekomst van de cryptocurrency en het potentiële onvermogen om op efficiënte wijze op te schalen. BCH is als resultaat gevormd, met als belangrijkste verschil dat het een grotere blokgrootte heeft, waardoor het verificatieproces wordt versneld.

Trade cryptocurrencies

Handelen in Bitcoin Cash - BCH / USD CFD verhandelen

Het verhandelen van Bitcoin Cash CFDs is waarschijnlijk niet veel anders dan het handelen in een valutapaar, grondstof of CFD. Bij het benaderen van de financiële markten is het ook van cruciaal belang om in gedachten te houden dat handelaren goed voorbereid zijn voordat ze handelstransacties beginnen.

Je vraagt je misschien af, hoe ziet een goede voorbereiding eruit?

Traders moeten zich altijd bewust zijn van drie belangrijke componenten voordat ze de markten benaderen.
Alle drie de aspecten zijn kritisch omdat ze elkaar ondersteunen en een zwakke schakel tot mislukken kan leiden. Deze componenten zijn:

 1. handelsstrategie
 2. handelspsychologie
 3. risicomanagement

Een handelsstrategie of handelsplan is belangrijk omdat het handelaren in staat stelt te weten hoe en wanneer ze de financiële markten moeten benaderen. Het geeft een overzicht van welke hulpmiddelen te gebruiken en legt uit op welke momenten de kansen in je voordeel kunnen zijn en wanneer niet.

Handelspsychologie is van vitaal belang, omdat het riskeren van echt geld een impact heeft op je zenuwen en mogelijk angst en een potentiële achtbaan van emoties creëert. Handelspsychologie biedt traders de mogelijkheid om een goed antwoord te formuleren en helpt hen om met deze situaties om te gaan.

Risicobeheer is van cruciaal belang. Hiermee kunnen traders hun kapitaal beschermen. Zonder een goede risicobeheersing hebben handelaren de neiging om te veel risico te nemen op bepaalde vlakken, wat kan leiden tot grote verliezen.

Een 50 EMA strategie voor de BCH/USD CFD

Om de onderstaande trading strategie met succes uit te voeren, heb je de MT4 / MT5 plug-in van Admiral Markets genaamd MetaTrader Supreme Editie nodig. Naast alle andere geweldige tools en functionaliteiten is er een indicator genaamd de Admiral Pivot. Om deze strategie te kunnen verhandelen, moet je bepaalde regels volgen.

Start Trading Forex

Tijdsframe:

 • 30 min of H1 grafiek

Metatrader indicatoren:

 • Admiral Pivot ingesteld op dagelijks tijdsframe
 • MACD (12,26,9)
 • EMA 50, ingesteld op sluitprijzen

Voor koop trades moet de MACD boven de nullijn en de prijs boven de 50 EMA liggen. Wanneer de prijs van de Admiral Pivot van onder breekt en zich daarboven sluit, plaats je een kooporder.

50 EMA strategie voor de BCH/USDBron: Admiral Markets MT4SE, BCH / USD Chart, M30 tijdsframe, november 2017

De onderstaande grafiek laat zien hoe dit eruit ziet op het MT5 platform. Met slechts één klik op de Admiral Mini Terminal kan je de Pivot punten toevoegen aan de grafieken.

50 EMA strategie voor de BCH-USD CFD 2Bron: Admiral Markets MT5SE, BCH/USD grafiek, H1 tijdsframe, oktober 2017

Nogmaals, hier is een voorbeeld van een long / buy trade met behulp van het MT5 platform:

50 EMA strategie voor de BCH-USD CFD 3
Bron: BCH/USD Admiral Markets MT5SE, M30 grafiek, december 2017

Bitcoin cash CFD's verhandelen met MetaTrader 5

Deze verbetering is de toekomst van online handelen omdat MetaTrader 5, dat de bruikbaarheid en het uiterlijk van MT4 behoudt, onvergelijkbaar een geavanceerdere en veelzijdigere software is. Zowel aan de client als aan de serverkant. Dit betekent dat het in staat is om nog meer instrumenten, markten, beurzen en trading-setups te ondersteunen, met bijna geen grenzen aan flexibiliteit of schaalbaarheid - en dat is echt goed nieuws voor onze handelaren!

Dit nieuwe, vernieuwde platform biedt het volgende:

 • Hedging;
 • Geen FIFO-regel;
 • Een geïntegreerde fundamentele evenementen kalender;
 • Commerce-integratie;
 • Verbeterde grafieken en tijdsframes;
 • Exclusieve eerste klas indicatoren;
 • Meerdere marktordervaardigheden;
 • MT5 Supreme Editie integratie.

Dit is slechts een kleine lijst van enkele van de nieuwe functies die de nieuwe MT5 heeft, ontdek meer en download vandaag gratis op onze website.

Handel in andere cryptocurrency CFDs

Naast het verhandelen van Bitcoin Cash versus de Amerikaanse Dollar ( BCH / USD), kunnen cliënten van Admiral Markets ook kiezen om CFDs te verhandelen op Bitcoin versus de Amerikaanse dollar (BTC / USD), Ether versus de Amerikaanse dollar (ETH / USD), Litecoin versus de VS Dollar (LTC / USD) en Rimpel versus de Amerikaanse dollar (XRP / USD).

Trader educatie

Trader Educatie