Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Trading Instrumenten

Krijg meer informatie, inzicht en begrijp een trading instrument in meer detail. Hier leggen we uit wat het instrument is, hoe het werkt, wanneer het kan worden verhandeld en nog veel meer…

Trading AEX CFD's & AEX Beleggen - Technische Analyse AEX Koers

AEX beleggen, AEX investing of AEX CFD trading is interessant voor hen die bekend zijn met AEX bedrijven en de AEX koers. Leer over technische analyse AEX

Leestijd: 15 minuten

Wat is Dash

Ontdek alles wat u wilt weten over Dash, een van de populairste cryptocurrencies van dit moment, met voordelen ten opzichte van de Bitcoin als je kijkt naar performance, privacy en management. Wat is Dash? Hoe worden Dash coins gecreëerd? Wat is de prijsontwikkeling? Ontdek het hier..

Wat is Monero

Monero (XMR) is een cryptocurrency die is begonnen in 2014 en belangrijke voordelen heeft opgeleverd op het gebied van privacy. In dit artikel worden de belangrijkste ideeën, functies, voordelen en uitdagingen uitgelegd waarmee Monero geconfronteerd wordt in een concurrerende crypto-wereld.

Wat is Zcash

Zcash een crypotcurrency net als Bitcoin of toch anders? Is het wel of niet interessant om in te investeren, te handelen of te speculeren? Zcash is verhandelbaar met een MT5 live account bij Admiral Markets.

AEX Beleggen in de AEX Index CFD

AEX Beleggen in de AEX Index CFDAEX Beleggen in de AEX Index CFDAEX Beleggen in de AEX Index CFDvAEX Beleggen in de AEX Index CFDAEX Beleggen in de AEX Index CFD

Goud - een korte introductie

Het handelen in goud en de goudprijs is iets wat al eeuwen gebeurt. Het is een populaire grondstof om in te handelen op de beurs. Bij Admiral Markets kun je ook eenvoudig handelen in Goud CFDs. Zonder looptijd goudposities openen long en short zonder commissies.

Hoe handel of beleg je in cryptocurrencies - Cryptocurrency voor beginners guide 2018

Cryptocurrency voor beginners guide 2018, een gids met uitleg over Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin en Ripple. We bespreken wat deze cryptocurrencies zijn, hoe de koers van bijvoorbeeld Ethereum ervoor staat en of het slim is om Bitcoin te kopen of dat het beter is om Ripple te kopen.

Bitcoin kopen vs. beleggen in goud

Bitcoin kopen of beleggen in goud? Een vraag die steeds vaker gesteld wordt. Goud lijkt een veiligere investering te zijn. Maar Bitcoin kopen kan meer rendement opleveren. Waar kan je het beste voor gaan? Lees verder om daarachter te komen.

Bitcoin vs Ethereum: Welke is beter om te kopen als investering in 2018?

Bitcoin vs Ethereum: welke is beter om mee te handelen? Zowel Bitcoin als Ethereum krijgen veel aandacht de laatste tijd. We bespreken of het beter is om Bitcoin of Ethereum te kopen. Verder komt het verschil tussen de 2 aan bod. D.m.v. 5 punten bespreken we welke het beste is om mee te handelen.

Realtime DAX trading - De basis van DAX 30 trading & DAX handelsstrategieën

e DAX 30 is een van de meest verhandelde indices. Vindt uit waarom DAX 30 beleggen zo populair is & hoe u zelf aan de slag kunt met realtime DAX trading!

Leestijd: 23 minuten

Hoe handelen in Litecoin CFD - Litecoin kopen en Litecoin koers

Is Litecoin de opvolger van de populaire Bitcoin? En heb je ooit Litecoin trading en handelen in Litecoin overwogen? Lees meer over handelen in Litecoins en beleggen in Litecoins met CFDs en profiteer van de koersbewegingen die Litecoin maakt.

Hoe handelen in Ethereum CFD of Ether CFD en Ethereum koers

Handelen in Ether of Ethereum. Handelen in cryptocurrencies is populairder dan ooit. Naast Bitcoin zijn er tal van andere veelbelovende cryptovaluta's. Ooit Ethereum trading en handelen in Ether overwogen ? Ontdek meer over deze veelbelovende crypto en lees meer over beleggen in Ethereum en Ether kopen.

Wat is Ethereum of Ether en handelen in Ethereum

Wat is Ethereum of wat is Ether - Ethereum (ETH) is een open software platform gebaseerd op een blockchain technologie, waarmee ontwikkelaars decentrale applicaties kunnen bouwen en vrijgeven en waar Ether de gekoppelde cryptomunt is. Hoe is Ethereum ontstaan, hoe wordt het gebruikt en wat zijn risico's van Ether?

Hoe handelen in Bitcoins CFD

Handelen in Bitcoin. Bitcoin is momenteel de populairste cryptovaluta. De Bitcoin koers blijft vooralsnog nieuwe records bereiken. Ooit Bitcoin trading en handelen in Bitcoins overwogen ? Ontdek alles over de Bitcoin koers , Bitcoin verkopen , de volatiliteit en het handelsplatform.

Wat is Bitcoin Cash (BCH) en waarom Bitcoin cash kopen als investering?

Wat is Bitcoin Cash (BCH) en waarom zou je Bitcoin cash kopen? Na de hard fork binnen de Bitcoin blockchain op 01/08/2017 werd Bitcoin Cash (BCH) gevormd. Lees meer over het ontstaan van het broertje van Bitcoin, hoe werkt de Bitcoin Cash technologie en wat zijn de risico's van Bitcoin Cash kopen.

Wat is Bitcoin en beleggen in Bitcoins

Wat is Bitcoin en hoe werkt het. Bitcoin is een digitale valuta en gebruikt cryptografie om transacties te beveiligen binnen de online infrastructuur (blockchain). Bitcoin biedt de mogelijkheid om snelle, veilige en goedkope peer-to-peer betalingen te doen zonder de noodzaak van een bank of een centrale processor.

Wat is Litecoin (LTC) - Litecoin kopen in 2018

Wat is Litecoin - Litecoin is een P2P cryptocurrency en open source software project dat wordt vrijgegeven onder de MIT / X11 licentie, en daardoor zeer kleine beperkingen op hergebruik heeft. Hoe werkt Litecoin, is het veilig en wat is anders dan de Bitcoin. Lees meer over Litecoin kopen en Litecoin risico's.

Wat is Ripple (XRP) en Hoe werkt het

Wat is Ripple (XRP) en hoe werkt het? Hoe kan je Ripple kopen? Ripple is een cryptocurrency die je kan kopen & verkopen voor winst. Een plek om XRP te handelen is Admiral Markets met XRPUSD waar je Ripple kan kopen. Voor deze cryptomunt zijn er positieve verwachtingen in 2018. Ontdek nu of XRP kopen een goed idee is!

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.