Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
 • Hefboom tot:
  1:30 voor retail clienten,
  1:500 voor professionele cliënten
 • FSCS bescherming
 • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

De MetaTrader 4 Resetten - De Standaardinstellingen Herstellen

Leestijd: 3 minuten

Zodra u een MetaTrader 4 demo-account heeft geopend en inlogt op het handelsplatform, kunt u de informatie die in uw MT4 charts wordt weergegeven, aanpassen. De MT4 trading software biedt de mogelijkheid vrijwel alle parameters naar uw voorkeuren aan te passen. Echter, gaandeweg zou u ervoor kunnen kiezen om de standaardwaarden te herstellen. Lees hieronder hoe u te werk gaat als u een MetaTrader 4 reset wilt uitvoeren.

MT4 reset- MetaTrader 4 resetten

De Standaardwaarden MetaTrader 4 Chart Resetten

U kunt op eenvoudige wijze de standaardinstellingen van een grafiek herstellen. Klik met uw rechtermuisknop in een open gedeelte van de betreffende grafiek en selecteer Eigenschappen. Kies in het venster Eigenschappen het tabblad Algemeen en klik vervolgens op Opnieuw instellen. Hiermee zal u de standaardwaarden van de MT4 default chart template herstellen.

MetaTrader 4 Reset - Instellingen Complete Handelsplatform Herstellen

Indien u het gehele MetaTrader 4 handelsplatform naar de standaardinstellingen wilt terugzetten, dient u de trading software opnieuw op uw computer te installeren.

MetaTrader 4 Reset - Instellingen Van een Bepaald Interval Herstellen

Indien u de instellingen van een bepaalde tijdsinterval wilt herstellen, gaat u als volgt te werk.

 • Gebruik de F2 toets om de account geschiedenis in te zien.
 • Zoek en selecteer vervolgens de map voor het instrument en de tijdcode die u wilt vernieuwen.
 • Dubbelklik op de gewenste tijdcode. De betreffende data verschijnt in uw venster.
 • Door in de eerste cel te klikken selecteert u alle waarden
 • Scroll vervolgens helemaal naar beneden terwijl u de Shift toets ingedrukt houdt
 • Wanneer u de laatste cel bereikt, selecteert u deze met uw rechtermuisknop.

Klik op Verwijderen (Delete) om alle waarden uit de eerste rij te verwijderen. Klik opnieuw op Delete opnieuw om de data uit laatste rij te verwijderen. Vervolgens verschijnt de boodschap Waiting to Update in uw venster.

Indien dit refresh proces niet volledig wordt voltooid, selecteert u een andere tijdsinterval en voert u de bovenstaande stappen opnieuw uit. Indien de actie succesvol is, zouden eventuele ontbrekende gegevens in uw grafiek getoond moeten worden.

MetaTrader 4 Instellingen Opslaan als Standaardwaarden - MT4 Profielen

Het kan zeer nuttig zijn een gepersonaliseerde set variabelen als MetaTrader 4 profiel te registreren. De standaarduitvoering van het MetaTrader 4 handelsplatform kent een MT4 profiel record-functie waarmee u aangepaste configuraties, toegepast op een bepaalde selectie grafieken, gemakkelijk opslaat. Het voordeel is dat u op deze wijze kunt u uw persoonlijke instellingen eenvoudig kunt oproepen en toepassen.

metatrader 4 resetten - mt4 reset


MetaTrader 4 Zelf Testen

Admiral Markets biedt gratis demo-accounts waarmee u de MetaTrader 4 trading software gratis en risicovrij kunt uitproberen. De beste manier om de functionaliteiten van een handelsplatform te ervaren is door deze te testen onder realtime marktomstandigheden. Download het MetaTrader 4 handelsplatform en open uw trading account om vandaag nog aan de slag te kunnen met online trading.

Links naar Andere MetaTrader 4 Artikelen:

Over Admiral Markets

Als gereguleerde broker, verlenen wij toegang tot de meest gebruikte trading platformen ter wereld. U kan bij ons ETF's en CFD's op Forex, indices, grondstoffen, aandelen, obligaties en cryptocurrencies verhandelen.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.