Admiraal Markets Group bestaat uit de volgende ondernemingen:

Admiral Markets UK Ltd

Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
 • Hefboom tot:
  1:30 voor retail clienten,
  1:500 voor professionele cliënten
 • FSCS bescherming
 • Negatieve balans bescherming
DOORGAAN
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders/ondernemingen zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder/onderneming wilt zien, gelieve deze te selecteren.

Update uw MetaTrader 4 grafiek - MT4 Chart Refresh

Leestijd: 3 minuten

MetaTrader 4 is een gebruiksvriendelijk en geavanceerd handelsplatform. MT4 grafieken ook wel MetaTrader 4 charts worden normaal gesproken automatisch bijgewerkt. Indien uw MetaTrader 4 chart niet automatisch update, raden wij u aan allereerst de status van uw verbinding te controleren.

MetaTrader 4 chart - MT4 chart - MT4 grafiek

Hoe update u een MetaTrader 4 Chart/ MT4 Chart Refresh

Rechtsonder in het MetaTrader 4 handelsplatform kunt u de status van uw internet verbinding checken. Het kan zijn dat er een foutmelding zoals "Connection failed" wordt weergegeven. In dat geval zou de oorzaak kunnen zijn:

 • Het ontbreken van internet verbinding, of
 • u heeft incorrecte MetaTrader 4 inloggegevens ingevoerd of een verkeerde MT4 server gekozen.

Zodra u internet verbinding is herstelt, dient u opnieuw in te loggen. U logt in op uw MetaTrader 4 platform door:

 • Op "File" links boven in het MetaTrader 4 handelsplatform te klikken
 • Vervolgens selecteert u de optie "inloggen op Trading Account"
 • Voer uw Admiral Markets MetaTrader 4 gebruikersnaam oftewel MT4 Account nummer in
 • Voer uw persoonlijke wachtwoord in. Let wel, gebruik uw standaard MT4 wachtwoord en niet het 'investeerder' wachtwoord.
 • Kies de toepasselijke MT4 server om verbinding te maken. Welke server instellingen u dient te selecteren is vermeld in de registratie e-mail die u heeft ontvangen bij het openen van uw MT4 demo- of live account.

Als de verbinding niet het probleem is, zijn er andere opties. Wanneer u eenmaal op uw MT4 demo of MetaTrader 4 live account bent ingelogd, kunt u de MetaTrader 4 chart op een zeer eenvoudige manier bijwerken.Tevens is het mogelijk om grafieken en MT4 templates te creëren en op te slaan.

mt4 chart update - mt4 update - metatrader 4 chart

Om de MetaTrader 4 chart refresh uit te voeren of MT4 grafiek te verversen, volgt u de volgende stappen:

 • Klik met de rechtermuisknop in het witte gedeelte van de MetaTrader 4 chart weergave
 • Klik op ''Refresh" om de MT4 chart refresh uit te voeren

Hierop zal de MetaTrader 4 chart direct worden bijgewerkt. Indien het probleem aanhoudt, is een laatste oplossing mogelijk.

MT4 Update - MetaTrader 4 "Market Watch" venster

Navigeer in het MetaTrader 4 handelsplatform naar het linkerpaneel "Market Watch". Om een update te initiëren, volgt deze simpele stappen:

 • Ga naar het venster "Market Watch" in uw MT4 trading terminal
 • Klik met uw rechtermuisknop in deze sectie, waarop een MT4 keuzemenu wordt getoond
 • Selecteer "Show all" voor een weergave van alle instrumenten die u met uw Admiral Markets MetaTrader 4 demo of live account, kunt verhandelen.
 • Scroll en klik met de rechter muisknop
 • Selecteer "Hide all" om het menu te sluiten

Dit proces zal ervoor zorgen dat de prijzen van alle instrumenten direct worden bijgewerkt.

MetaTrader 4 Versie Updaten - MT4 Update

De MetaTrader trading software wordt in principe automatisch bijgewerkt wanneer er nieuwe updates worden uitgebracht door MetaQuotes, het softwarebedrijf achter de MetaTrader handelsplatformen. U kunt gemakkelijk nagaan welke versie van MetaTrader 4 u gebruikt door in de bovenste werkbalk op Help te klikken en vervolgens Info te selecteren.

MetaTrader 4 Zelf Testen

U kunt deze acties zelf testen op een risicovrij MetaTrader 4 demo trading account van Admiral Markets. Wilt u meer functies van de MetaTrader 4 trading software ontdekken, raadpleeg dan onze 'Grote MetaTrader 4 Gids'.

mt4 grafiek - mt4 chart refresh -

Links naar Gerelateerde Trading Artikelen:

Over Admiral Markets

Als gereguleerde broker, verlenen wij toegang tot de meest gebruikte trading platformen ter wereld. U kan bij ons ETF's en CFD's op Forex, indices, grondstoffen, aandelen, obligaties en cryptocurrencies verhandelen.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.