Hoe maak je een MetaTrader 4 profiel aan?

MetaTrader 4

Hoe maak je een profiel aan en hoe krijg je die aan het werk in MetaTrader 4? Deze vraag is één van de vragen die men zichzelf stelt wanneer ze vragen "Hoe werkt MetaTrader 4?" Wij gaan deze vraag beantwoorden voor mensen die de MetaTrader desktop versie gebruiken.

Om te beginnen, kan je wanneer je MetaTrader 4 opent, gewoon je profiel opslaan en bewaren op het platform.

Een set van grafieken bewaren met bepaalde instellingen kan je echt tijd besparen. Daarom hoort bij de standaardfuncties van het MT4 platform o.a. dat de instellingen bij je account bewaard blijven zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te stellen.

Hoe maak je een MT4 profiel aan?

Volg gewoon deze stappen nadat je hebt ingelogd op het MetaTrader 4 platform:

  1. Klik op het tabblad met "Huidige profiel" onderaan bij je MT4 platform. De MetaTrader instellingen shortcut zijn genaamd naar het laatst geopende profiel.
    • Voorbeelden: Default, British Pound, Swiss Franc ...
  2. Selecteer "Save profile as ..."
  3. Kies een profielnaam
    • Voorbeeld: als een paar grafieken alleen bedoeld zijn voor in de ochtend, dan kan je het de naam "ochtendsessie" geven.
  4. Klik op "OK"

Wanneer je eenmaal je profiel hebt opgeslagen, dan kan je teruggaan naar "huidige profiel" om je profiel te veranderen en zo ga je terug naar de pas aangemaakte profiel om te verifiëren dat je profiel correct is opgeslagen.

Tip - Als je een profiel in MT4 wilt hebben opgeslagen zodat het elke keer verschijnt wanneer je MetaTrader 4 opstart, sla het dan op met de naam "Default." Het platform ziet dit profiel dan als je nieuwe default profiel.

Hoe verlaat je je default profiel op MetaTrader 4?

Er is maar één ding die je moet doen:

  • Blijf op je profiel wanneer je MT4 afsluit.

Wanneer je dan het platform weer opent zal je je profiel vinden met de laatst ingestelde grafieken en bijbehorende instellingen.

Admiral Markets biedt gratis een MetaTrader 4 demo account aan voor MT4 die je zolang mag gebruiken als dat je zelf wilt. De beste manier om je MetaTrader instellingen te testen is namelijk door het te testen met echte markt omstandigheden met een Admiral Markets demo rekening.

Beurs trading platform

Gerelateerde trading artikelen