Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.
Door het selecteren van een van deze toezichthouders zal de overeenkomstige gegevens worden weergegeven over de gehele website. Als u informatie van een andere toezichthouder wilt zien, gelieve deze te selecteren.

DAX 30 aan uw MetaTrader 4 Handelsplatform Toevoegen

Leestijd: 2 minuten

beleggen in dax 30 - dax 30 trading

Hoe voegt u DAX 30 toe aan uw MetaTrader 4 handelsplatform? Zodra uw MT4 handelsplatform is geopend, navigeert u naar het gedeelte 'Market Watch' indien deze sectie niet reeds wordt weergegeven aan de linkerzijde van uw handelsplatform.

Voeg DAX 30 toe aan uw MetaTrader 4 Handelsplatform - 3 Manieren

Klik met de rechtermuisknop in het witte gedeelte van uw MetaTrader 4-grafiek sectie en selecteer 'Symbolen' in het keuzemenu. Hierop opent een MT4 venster met te verhandelen instrumenten. Dit is een weergave van alle instrumenten die u kunt verhandelen op het MetaTrader 4 demo-account. Selecteer het item 'Cash indices 1' en dubbelklik vervolgens op DAX 30 index. De DAX 30 Index is nu toegevoegd aan de lijst met instrumenten in "Market Watch".

U kunt de DAX 30 grafiek weergave op verschillende manieren benaderen:

  1. U kunt de DAX 30 index- MetaTrader 4 grafiek openen door 'DAX30' in het Market Watch -terminal in het linkerpanel van uw MT4 handelsplatform te selecteren. U sleept het DAX 30 item vervolgens naar het centrale deel van uw MT4 handelsplatform. De DAX 30 chart wordt alsdan weergegeven in de grafiek-sectie van uw MT4 handelsplatform.
  2. Per alternatief, kunt u met de rechtermuisknop op 'DAX 30' klikken, waarop een keuzemenu verschijnt. U selecteert 'Open Graphic' oftewel 'Open Grafiek' om de DAX 30 Index chart te bekijken
  3. Een andere manier om de DAX 30 index te tonen is door met de rechtermuisknop in het linkerpanel van het MT4 trading platform te dubbelklikken. U selecteert hierop 'Show All' of 'Toon Allen'. Met deze command worden in de 'Market Watch' sectie alle instrumenten getoond die u met een MetaTrader 4 demo-account kunt verhandelen. U kunt de DAX 30 vinden in de keuzelijst. Door het item 'DAX 30 index' te selecteren zal de DAX 30 grafiek in het MetaTrader 4 platform worden geopend.

dax 30 - dax 30 index trading

Links Artikelen over DAX 30 en Andere Indices:

Over Admiral Markets

Als gereguleerde broker, verlenen wij toegang tot de meest gebruikte trading platformen ter wereld. U kan bij ons EFT's en CFD's op Forex indices ,grondstoffen, aandelen, obligaties en cryptocurrencies verhandelen.

Risicowaarschuwing

CFD`s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 83% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.